Inschrijven

 

Uw investering

  • € 699,- per persoon (excl.btw) | standaardprijs
  • € 249,- per persoon (excl.btw) | prijs voor deelnemers werkzaam bij de overheid (ACM, rechterlijke macht, universiteiten etc.)

Voor wie

U bent advocaat en gespecialiseerd in Europees en mededingingsrecht of rechter. U bent academisch geschoold en juridisch medewerker van een mededingingsautoriteit of juridisch (beleids)medewerkers Ministerie van Economische Zaken Landbouw & Innovatie of (juridisch) adviseur mededingingsrecht en bestuursrecht. Advocaten, economen, bedrijfsjuristen, rechters, toezichthouders, ambtenaren en academici gespecialiseerd op het gebied van mededinging en regulering.

 

Annuleren

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren met een email aan congresmededingingsrecht@outlook.com. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het congres, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

PO-Punten 

De borrel wordt u aangeboden door:

 

 

Wordt lid van Ontwikkelingen Mededingingsrecht op LinkedIn